Vacker produktion med skickliga musiker

milpond

Millpond Moon ”Time To Turn The Tide” (Tikopia/Hemifrån)

Den Norska duon Millpond Moon har spelat in denna sin andra skiva i Nashville USA, Spanien och i Parachute Studios i Oslo.

Duon består av Rune Hauge och Kjersti Misje. Ett antal inbjudna gästartister från respektive länder finns också med. Rune har skrivit alla låtar utom Bob Dylans Forever Young, Robbie Robertsons All La Glory och Wayfaring Stranger. Det låter mycket som Buddy & Julie Miller även på denna skiva.

Det är en vacker produktion med skickliga musiker men materialet sviktar och kommer inte upp till samma höga nivå som deras debutskiva Broke In Brooklyn. Det finns ändå några riktigt bra låtar som No Mans Land och Time To Turn The Tide. Dylan-covern var däremot inte så lyckad.

Börje Holmén

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

19

05 2016

Your Comment