Nu-punkrock, någon?

Attack! Attack! ”The Latest Fashion” (Hassle/Sound Pollution)

När det står Hassle Records på omslagets baksida brukar det tyda på att plastbiten man stoppar in spelaren håller hög kvalitet. Så även när det kommer till rockarna i Attack! Attack!. Definitivt inte det bästa som bolaget släppt men helt klart lyssningsvärt. Jag skulle inte kalla det rock, inte pop, inte punk men någonstans i gränslandet mellan dessa hamnar vi om det ska till att genrebestämma bandet. Nu-punkrock, någon!?

Det är fartfyllt, energiskt och melodiskt på en och samma gång. Det är det som är både skivans styrka och stora nackdel, det är en frisk fläkt men vars produktion man tenderar att bli väldigt snabbt trött på. Därav är det svårt att lägga betyget högre än ett svagt medelbetyg. Låtarna var och en för sig själv är riktigt bra, men det fungerar inte riktigt på albumnivå.

Lars Svantesson

Fotnot: Det var ett tag sen denna släpptes men vi ger den ändå en chans eftersom vi upptäckte den först nu…

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

08

09 2012

Comments are closed.