En blivande klassiker

 

Adele ”Live At The Royal Albert Hall” DVD+CD (XL Recordings/Playground)

Den här konserten spelades in den 22 september under Adeles framgångsrika år 2011 då hennes andra platta 21 också blev den mest sålda i världen. I nuläget har albumet sålt 17 miljoner exemplar, vilket är smått otroligt i dessa tider av nedladdad och strömmad musik. Ett fenomen, helt enkelt!

Det vi får oss till livs på Adele Live At The Royal Albert Hall är ca 90 minuter konsert samt extramaterial  inspelat bakom scenen innan konserten.  Till dvd:n följer också en cd-skiva med hela konserten  –  som alltså blir första gången Adeles hits är samlade på en platta.

Andra plattan 21 är ganska avskalat producerat, vilket också gynnar många av låtarna vid liveframträdandet – de är som klippt och skurna för att framföras på scenen.

Den här tjejen är the real deal och visar rakt igenom vart skåpet ska stå. Det behövs inte så mycket krusiduller egentligen, det är rösten som är showen! Och har man sedan också så bra låtar som Adele så är det kanske inte så konstigt att det gått bra.

Det här är en blivande klassiker i mina ögon och öron.

R-E-S-P-E-C-T!

Henric Ahlgren

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

07

02 2012

Comments are closed.