En i mängden

Benighted ”Asylum Cave” (Season of Mist/Sound Pollution)

Benighted åstadkommer på sitt sjätte album habil bruksdöds av den gamla skolan med tematik baserad på historien om Joseph Fritzl, eller snarare en man besatt av Fritzl och hans gärningar. Textmässigt förstår ni alltså vartåt det lutar. Medan jag lyssnar tycker jag det är helt okej, men efteråt infinner sig ingen känsla av att man omedelbart vill lyssna på plattan en gång till. Ändå kan jag inte säga att något är dåligt förutom sången som ibland tyngs av effekter, något jag personligen avskyr. Antingen kan man growla och då gör man det utan effekter, och kan man inte så får man väl spela trummor eller något i stället. Bäst tycker jag om titellåten och korta, snärtiga Hostile; ett stycke furiöst ursinne.

En platta som rekommenderas till inbitna dödfantaster, men för min del blir den tyvärr mest en i mängden.

Jonas Andersson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

04

01 2012

Comments are closed.