Tillbaks efter översvämningen!

Förra söndagen drabbades vår webbleverantör av översvämning i sin serverhall. Det medförde att tusentals hemsidor, inklusive nyaskivor.se, inte gick att besöka. Vi drabbades i en hel vecka.

En vecka har gått, det är nu söndag och vi är äntligen uppe igen.

Vår webbleverantör Surftown skriver: ”På grund av det extrema regnväder som drabbade Köpenhamn i helgen så har vi tyvärr drabbats av översvämning i ett av våra datacenter. Detta betyder att vi har flyttat våra servrar till en annan plats för att så fort som möjligt få upp allt till normaldrift igen. Innan det massiva skyfallet drog över Köpenhamn lördag afton, så var det inte många hos Surftown som kunde föreställa sig situationen som utvecklade sig. De stora vattenmassorna stängde effektivt ner Surftowns huvudkontor…”

Nu fortsätter nyaskivor.se som vanligt. Kanske flyttar vi sidan till en säkrare webbmiljö…mer om det senare. Sedvanlig semesterpaus blir någon vecka under juli och det vore bra om vi kunde förena detta med flytten isåfall.

Ha nu en bra sommar med mycket sol och bad.

/Red

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

10

07 2011

Your Comment