En säregen röst svår att jämföra med andra

Jude Johnstone ”Quiet Girl” (BoJak/Hemifrån)

Jude Jonston är ännu en amerikanska inom singersongwriter-facket. Hon har släppt fyra CD under dom senaste åtta åren och så detta hennes femte släpp. Jude skriver sitt material själv och har en säregen röst som är svår att jämföra med andra.

När jag för första gången hörde Jude blev jag helt tagen av hennes fantastiska stämma på inledningsspåret Quiet Girl. Men när jag hörde hur ojämn skivan var med väl många transportsträckor falnade entusiasmen betänkligt. Det finns trots det ännu fler riktigt, riktigt bra låtar såsom: Josephina, I Pray For Rain och Angel At The Door. Men vilket öppningsspår ! De här oerhört fängslande numren är såpass starka att de på egen hand lyckas höja betyget till en fyra.

Börje Holmén

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

01

06 2011

Your Comment