Mer musik Hemifrån

Blandade artister I Like It Better Here More Music From Home (Hemifrån)

Blandade artister ”I Like It Better Here – More Music From Home” (Hemifrån)

betyg 2

Så var det dags för ytterligare en samling från produktiva svenska musikdistributören Hemifrån, uppbyggd på samma sätt som föregångaren (som recenserades här i höstas) och med samma titel.

Här har man åter samlat ihop americanamusiker och sångare från när, fjärran och USA. Som vanligt finns det också några halvkända namn med i samlingen. Kimmie Rhodes, Ted Russell Kamp och Clarence Bucaro deltar utan att glänsa på något sätt. Det gör däremot Shiner Twins med sin souldränkta Find Your Way Home.

Svenska bidrag är bland annat Henrik af Ugglas och gruppen Little Green. Så är ni ute på sommarvägarna och tröttnat på reklam- eller inkompetent lokalradio kan detta duga fint några mil. Hemma väljer jag bort denna samling, även om den är Hemifrån.

Bengt Berglind

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

04

05 2011

Your Comment