Onödig!

We Are The Ocean Cutting Our Teeth (Hassle/Sound Pollution)
We Are The Ocean ”Cutting Our Teeth” 2CD re-release (Hassle/Sound Pollution)

 betyg 1

Ursäkta, skulle det här vara så intressant att man var tvungen att släppa en deluxeversion med bonusskiva ett halvår efter originalreleasen? Nej, det tycker jag inte. Visserligen är jag väl knappast att räkna som målgruppen för We Are The Oceans tonårsångestladdade skränrock, som mixar skrik med mer ordinär rocksång. Jag har ytterst svårt för denna emo/punk/metal som tenderar till att bli både monoton och intetsägande.

Visst även jag kan tycka att vissa låtar är bra, dock är de lätträknade. Två exempel på bra låtar (och många fler är det tyvärr inte) är ”Confessions” från originalplattan och ”Get out while you can” från bonusskivan.

Det här håller knappt för en skiva och definitivt inte för två fullängdare. Den här skivan är inte för nya lyssnare utan bara för de som redan är insnöade på ”We Are The Ocean”.

Lars Svantesson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

12

03 2011

Your Comment