Medryckande trallvänlig pop’n’roll

Wille Nile The Innocent Ones (Riverhouse/Playground)
Wille Nile ”The Innocent Ones” (Riverhouse/Playground)

betyg 4                              Spotify

Det här är en vitamininjektion som heter duga. Det är Clash som krockar med Tom Pettys medryckande mogenrock. Clash-punkigt med klassisk kampsång, handklapp och rakt igenom powerpop. Jag vet inte när jag senast hörde en sådan medryckande pop’n’roll. Det är en glad pubkänsla som möter mig när jag sitter hemma i vardagsrummet och lyssnar på The Innocent Ones. Det är billigt jag vet, men jag är svag för handklappsmusik – det är kravlöst och enkelt. Det här gjorde min dag. Förbannat trallvänligt.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

25

12 2010

Your Comment