Fantastisk partypunk

Baboon Show Punk rock harbour (National/Border)
Baboon Show ”Punk rock harbour” (National/Border)

betyg 4.5                       Spotify

Låt er inte skrämmas av det anspråkslösa och fula skivomslaget, för det här är högklassig partypunk. En partypunk som låter sig inspireras av de flesta av subgenrens inom punken, men jag tycker mig höra en blandning av Ebba Grön, Posion Idea och Hellacopters.

Baboon Shows självdistans och glimten i ögat är betydande och mycket viktigt för att musiken får den själ som den faktiskt har. Barnsligt trallvänliga låtar, se detta faktum som något positivt. Det här alltså 11 låtars rent nöje från början till slut. En av årets bästa plattor helt enkelt!

Lars Svantesson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

23

12 2010

Your Comment