Känns för helylle men låtarna är fantastiska

Albert & Gage Dakota Lullaby: The songs of Tom Peterson (Moonhouse/Hemifrån)
Albert & Gage ”Dakota Lullaby: The songs of Tom Peterson” (Moonhouse/Hemifrån)

betyg 3

Christine Albert och Chris Gage bjuder på klassisk spelad folkmusik, rock, country, blues och bluegrass en salig blandning av musikens många genrer. Den här gången tolkar duon Tom Petersons låtar. Äntligen kanske Toms låtskrivande når en större publik. Han har själv harvat länge, kanske hela sitt liv men aldrig riktigt fått till det. Nu med helylle duon Albert och Gage kommer nog var och varannan skenhelig amerikan få upp ögonen för låtarna.

Det blir så där amerikanskt som det ibland är på film. Det blir lite för mycket av det goda. Om man har ätit en bakelse och man känner at t man vill ha mer för att de tär så gott, men så börjar man äta på den andra bakelsen så inser man efter ett tag att man är mätt. För mätt. Då har man fått lite för mycket av det goda. Duon känns för helylle men låtarna är fantastiska och de gör det bra.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

22

04 2010

Your Comment