Några riktiga godbitar

Gucci Mane  The State vs. Radric Davis (Warner)
Gucci Mane ”The State vs. Radric Davis” (Warner)

 betyg 3

Gucci Mane eller Radric Davis som han egentligen heter, tycks tillhöra de oförbätterliggas skara. För närvarande sitter han på anstalt för att ha brutit mot en tidigare villkorlig dom. Sorgligt.  Rappa kan han emellertid och har en mäktig, lite släpigt rosslig stämma.

Andra studioalbumet The state vs. Radric Davis innehåller några godbitar av tyngre snitt, med drivande Gingerbread man som det absoluta toppnumret. All about the money respektive Bingo har bra beats och den förstnämnda ståtar med en snygg electroslinga. Mycket bra funkar även de tralliga r´n´b/pophybriderna Spotlight, Bad, bad, bad och Sex in crazy places. Väl tjatigt blir det i Stupid wild och Lemonade som mest mal på monotont.

Under detta år är albumen The State vs. Radric Davis- The Verdict + The Appeal i antågande.

Mats Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

10

03 2010

Your Comment