Hysterisk förutsägbart

Neverstore Age of hysteria (Sony)
Neverstore ”Age of hysteria” (Sony)

betyg 2

Neverstores tredje fullängdare, ”Age of Hysteria”, är ett faktum. Den följer i samma linje som de två tidigare, ”Sevenhundred Sundays” och ”Heroes Wanted”, det vill säga pop-punk i bästa radio och MTV-stil. Ändå är det inte mycket på den här skivan som sticker ut och gör den mer intressant än allt annat medelmåttigt inom genren.

Allt är precis som man kan vänta sig, ett gäng rockigare låtar och några färre ballader. Albumet känns väldigt överproducerat vilket förstärker känslan av ett tillrättalagt och ointressant sound. Ser man till låtkvalitén så innehåller ”Age of hysteria” ett gäng låtar som skulle kunna lyfta helheten men de faller ganska platt på grund av produktionen och bristen av engagemang och jävlar anamma. Det gör att skivan inte är något som jag kan rekommendera. Vill man däremot kolla upp Neverstore rekommenderar jag 2008 års ”Heroes Wanted” som både är bättre och mer intressant.

Lars Svantesson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

31

03 2010

Your Comment