Skönt och avskalat men blir lätt tråkigt

Tomas Andersson Wij Spår (Ebeneser recordings/Bonnier Amigo)
Tomas Andersson Wij ”Spår” (Ebeneser recordings/Bonnier Amigo)

betyg 2

Det är plockande gitarrer och helt vanliga Tomas Andersson Wij-texter. Ska jag välja mellan David Urwitz och denne herre så väljer jag herr Urwitz.

Bästa spåret är ”Svenska zombies”. Jag kan tänka mig att Kent skulle kunna låta så om de körde lite mer avskalat, men det är ju inte min favoritgrupp direkt, så det är inget bra betyg att bli jämförd med just Kent. Inte i min bok.

Det är skönt och avskalat och producenten Tobias Fröberg har gjort ett bra jobb. Tomas har också gjort ett bra jobb med låtarna, men bra räcker inte här. Det blir lätt tråkigt och ointressant efter några lyssningar. Att han i ”Spår” sjunger om Lesjöfors är väl en behållning i sig.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

24

02 2010

Your Comment