Ljudbilden påminner om Thåström

Stefan Sundström "Ingenting har hänt" (National/Bonnier Amigo)
Stefan Sundström ”Ingenting har hänt” (National/Bonnier Amigo)

betyg396

Kanske är det tack vare musikern och producenten Sebastian Aronsson som Stefans ljudbild den här gången låter som Thåström på ”Skebokvarnsv. 209”. Det är väl den där dovheten och nakenheten och de träffsäkra texterna som gör det förstås. Öppningsspåret ”Glöm din dröm” skulle kunnat stå på min syokonsulents dörr på högstadiet. Titeln i alla fall. Låten handlar om något helt annat och faller i god jord hos mig. Likaså är ”Alla skall i jorden”  en av Sundströms klockrena låtar på den här skivan. På skivan medverkar Nicke Andersson (Entombed, The Hellacopters, The Solution) och Martin Hederos (Nymphet Noodler, Hederos&Hellberg, TSOOL).

Det här är det första av två släpp som är planerade och det är det ledsna av dem! Tänk vad en cykelvurpa kan ställa till med; 13 stygn blev det efter en cykeltur med Miss Li och en rätt hyfsad platta också.

Mattias Ransfeldt

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

04

01 2010

Your Comment