Inget speciellt

Hey Negrita "Burn The Whole Place Down" (Hemifrån)
Hey Negrita ”Burn The Whole Place Down” (Hemifrån)

betyg215

Hey Negrita är ett countryrockband som inför detta album lagt sina elgitarrer på hyllan och spelat in ett akustiskt livealbum i studio. Skivan tog dem bara fem timmar att spela in. Ett sådant faktum skulle ju starkt kunna bidra till att musiken känns levande, luftig och inte överarbetad. Men tyvärr faller det platt. Musiken är varken bra eller dålig, utan känns mest sömnig medelmåttig.

Är Hey Negrita ett band som du känner till sedan tidigare och ger dig positiva musikupplevelser är det här albumet antagligen bättre lämpat för dig. Jag har ingen tidigare relation till dem överhuvudtaget och därför blir inte betyget högre än en tvåa.

Lars Svantesson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

09

12 2009

Your Comment