Sommarsingel #1: Den sitter som en….!

Mofeta & Jerre "Sitter Som En Smäck" (Universal)
Mofeta & Jerre ”Sitter Som En Smäck” (Universal)

betyg447

Duon Mofeta & Jerre, Sveriges hottaste hiphopakt för tillfället, släppte tidigare i år den superba singeln Fonky Fly med fetfunkigt sound och sköna wahwah-gitarrer. Den sistnämnda ingrediensen finns med även på sommarsingeln Sitter som en smäck som också den är en verklig pärla med ett beat utöver det vanliga och en minst sagt catchy refräng.

Mofeta & Jerre driver den omtalade klubben Spiderdogs i Stockholm och är i sommar på turné som förband till Promoe. Kolla även in fina hemsidan http://mofetajerre.se. Svensk hiphop känns på g igen, i allra högsta grad. Kul!!

Mats Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

10

07 2009

Your Comment