Sommarsingel #2: Förortsreggae

Jacco "Vår Betong" (Universal)
Jacco ”Vår Betong” (Universal)

betyg450

600 000 visningar på Youtube imponerar och Jaccos singel Vår betong förtjänar det verkligen. Det är kreativ, formidabel reggae som sprudlar av energi. Jacco kommer från  Gottsunda utanför Uppsala och har sin bakgrund i olika hiphopkonstellationer som exempelvis Labyrint tillsammans med bland andra Aki, även han från Gottsunda.

Med en uppväxt i ett mestadels mycket stilla och bara lagom spännande villakvarter kan jag avundas stoltheten och känslan i Jaccos hyllning till betongförorten. ”Sjung en sång för din betong” avrundar han. Det är äkta med glimten i ögat, angeläget och har ett fulländat sväng. Jag ser fram emot mer av den varan.

Mats Johansson

Tags:

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

17

07 2009

Your Comment