Bredare och mer välproducerat

night soldiers

Night ”Soldiers Of Time” (Gaphals)

Nights debutplatta föll mig verkligen i smaken med sitt opolerade sound och nästan naiva uttryck. Soldiers of Time är något helt annat, vilket hörs från de första Queendoftande à cappella-tonerna i inledande Waiting for the Time, via countrydoftande Towards the Sky ända till de avslutande akustiska gitarrerna och pianot i Stars in the Sky. Det är helt klart ett mycket bredare Night vi får stifta bekantskap med på Soldiers of Time, och dessutom betydligt mer välproducerat, dock inte på något sätt överproducerat. Med andra ord skulle det kunna bli en besvikelse för oss som älskar första plattan, men frukta intet, för Soldiers of Time är en värdig uppföljare som knappast kommer att göra någon besviken. Snarare tror jag att Soldiers of Time är en platta som kommer att fortsätta att växa med varje genomlyssning och på så sätt stå emot tidens tand bättre än debuten. Kan någon bara förklara för mig varför sången hela tiden leder mina tankar till det legendariska göteborgska punkbandet Attentat?

Jonas Andersson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

17

04 2015

Your Comment