För arvet vidare

 

Trevor Hall ”Everything, Everytime, Everywhere” (Vanguard/Hemifrån)

Trevor Hall släppte innan hösten sin andra skiva Everything, Everytime, Everywhere. Trevor spelar en slags ungdomligare variant av (ska-)reggae med invävd rapp stundtals. Han skriver musiken själv och förebilderna är bla Bob Marley och Ben Harper.

Jag tycker att det är kul med nya musikaliska infallsvinklar på gamla etablerade tongångar, men har aldrig klarat rapp-musik som för mig bara känns som ett enformigt och tråkigt sätt att uttrycka sig på. Som väl är tar inte rappen överhand och just det faktum att Trevor har Ben Harper som en av sina klaraste förebilder tycker jag är skivans räddning.

Låtar att nämna är Brand New Day och Different Hunger, men det finns flera som höjer sig över snittet.

Börje Holmén

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

07

12 2011

Your Comment