Världen som Random Sound ser den

 

Random Sound ”The World As We Know It” (Random Sound/Triada)

            Release: 1 oktober

Av bandets namn att döma, Random Sound,  skulle man väl nästan per automatik vänta sig låtar som låter olika och väldigt oförutsägbart. Nej så är självklart inte fallet, allt tenderar att vara det motsatta mot vad det först verkar. Det Random Sound  bjuder på är snarare något som skulle kunna beskrivas som något ganska uppenbart efter ett par spårs lyssning.

Det är en tung modern hitkavalkad, ungefär som om 90-talets pojkband hängt på sig elgitarrer och börjat lira rock. Denna beskrivning skulle kunna göra det enkelt att såga bandet och deras musik. Men det finns ingen anledning för den är på det stora hela både trevlig och bra, även om det kanske inte är min favorit kopp av te. Helt klart är att ”The world as we know it” är en skiva med hitpotential och med några låtar med riktigt stor hitpotential.

Lars Svantesson

About The Author

admin

Other posts by

Author his web site

24

09 2012

Comments are closed.